Beknelling personenauto Amstenrade

Hoofdpagina

Amstenrade - 15 januari 2007

Fotopagina
Datum 15 januari 2007
Melding Beknelling personenauto Amstenrade
Soort Hulpverlening
Adres Hoofdstraat - N581 93, Amstenrade
Ingezette voertuigen 2747 (TS) - 0740- (TS) - 0771 (HV) - 0691 (OvD)


In de vroege maandagmorgen rond de klok van 01.40 uur werden Brandweer, Ambulance en Politie gealarmeerd voor een verkeersongeval met beknelling op de Hoofdstraat Amstenrade gemeente Schinnen.

Bij de aanrijding raakte een 40-jarige vrouw uit Hoensbroek, in een flauwe bocht met haar auto van de weg, reed een lantaarnpaal omver en botste vervolgens frontaal tegen een betonnen bloembak op het trottoir. Een geparkeerde auto, die achter de bloembak stond, werd door de klap meerdere meters naar achteren geduwd. Ook deze auto werd hierdoor flink beschadigd.

De auto van de Hoensbroekse kwam, nadat de lantaarnpaal was geraakt, pas 50 meter verder tot stilstand. De automobiliste werd aangehouden en moest een blaastest ondergaan waarna zij voor een bloedtest nog werd meegenomen naar bureau. Het alcohol percentage bleek 1,7 promille. Haar rijbewijs werd meteen ingevorderd.

Bij het ongeval vielen verder geen gewonden, de ambulance is na een kort onderzoek van de bestuurster en haar partner weer vertrokken.


Meer foto's ...