Afscheids cadeau voor voormalig burgemeester Dhr. Beckers.

Hoofdpagina

Schinnen - 29 januari 2007

Fotopagina
Datum 29 januari 2007
Melding Plaatsen bovengronds hydrant
Soort Dienstverlening
Adres Voormalig burgemeester Schinnen, Dhr. & mevr. Beckers
Ingezette voertuigen 2747 (TS) - kraanauto gemeente - SOS bus Hebu


Op maandag 29 januari 2007, heeft een gedeelte van het brandweerkops Schinnen, een bovengrondse brandkraan geplaatst in de tuin van oud-burgemeester Beckers en echtgenote.

Aangezien dhr. Beckers eind 2006 zijn ambt heeft neergelegd, wegens zijn leeftijd, als burgemeester van de gemeente Schinnen, werd hem tijdens zijn afscheid receptie een uniek cadeau aangeboden. Het korps had namelijk een oude bovengrondse brandkraan laten opknappen en deze helemaal in het nieuwste brandweer rood laten spuiten. Ook werd er een plaquette op gemonteerd met een opschrift.

Uiteraard moest dhr. Beckers wel eerst een goede plaats uit zoeken in zijn tuin, vandaar dat het ook even geduurd heeft voordat de brandkraan uiteindelijk geplaatst kon worden. Met behulp van een vrachtwagen met kraan en een paar stevige hardwerkende handjes is de brandkraan dan toch geplaatst geworden.

Nu is het in de toekomst wel even oppassen voor het korps. Mocht er namelijk ooit iets gebeuren in de buurt van de woning van dhr. en mevr. Beckers, deze brandkraan is niet aangesloten op het leidingnetwerk, maar dat weten wij gelukkig wel.

Meer foto's