Aanrijding met letsel - Steenstraat Puth

Hoofdpagina

Puth - 24 december 2007

Fotopagina
Datum 24 december 2007
Melding Beknelling personen auto
Soort Kleine hulpverlening
Adres Steenstraat Puth
Ingezette voertuigen 0771 (HV) - 2747 (TS) - 2891 (OvD)


Twee gewonden bij ongeluk in Puth.


Even na 10 uur maandag morgen werd er door de TS van brandweer Schinnen, de HV van kazerne Brunssum evenals de OvD Westelijke Mijnstreek uitgerukt voor een verkeersongeval met beknelling. Tevens was er een ambulance aanrijdend als mede de politie.

Tijden het aanrijden werd door de alarmcentrale verteld dat er een aanrijding had plaatsgevonden tussen een 2-tal voertuigen en dat er in een voertuig een persoon bekneld zat.

Bij het ter plaatse komen van de TS trof men een grote ravage aan en een 3-tal flink beschadigde auto’s. In een auto zat nog een persoon welke door het ambulance personeel in samenwerking met de brandweer uit de auto gehaald is.

Door nog onbekende oorzaak heeft een voertuig het andere voertuig van achter geraakt. Dit tweede voertuig is vervolgens tegen een geparkeerd voertuig, welk tegen de voorgevel van een woonhuis terecht kwam, tot stilstand gekomen. Het eerste voertuig is vervolgens enkele 10 tallen meters verderop tot stilstand gekomen.

Beide bestuurders zijn met onbekend letstel overgebracht voor onderzoek naar het ziekenhuis.

Nadat de politie een onderzoek had verricht en de berger de 3 voertuigen had geborgen kon de brandweer vervolgend het wegdek reinigen. Hierna rukte alle hulpverleners in en kon de weg weer vrij gegeven worden voor alle verkeer.

Foto’s : Foto en video team brandweer - R. Lamberiks
Foto’s : Henk Saive
Meer foto's
Blad 1
Blad 2
 

10:16:37 24-12-07 - Beknel.Pers.Auto 0771 2747 2891 STEENSTRAAT PUTH