Beknelling personen auto Heggerweg Spaubeek

Hoofdpagina

Spaubeek - 20 juli 2008

Fotopagina
Datum 20 juli 2008
Melding Beknelling personen auto Heggerweg Spaubeek
Soort Hulpverlening
Adres Heggerweg Spaubeek
Ingezette voertuigen 2747 (TS) - 2745 (TS) - 2774 (HV) 2891 (OVD)


Beknelling personen auto tegen boom op de Heggerweg Spaubeek.

Van zaterdag op zondag nacht rond de klok van half 3 kwam de melding: Beknelling personen auto binnen bij de eenheden Schinnen en Beek.
Tijdens het aanrijden kregen we van de alarm centrale (a.c.) al door dat het zou gaan om een personenen auto tegen een boom met daarin 3 slachtoffers op de hoek Heggerweg - Kupstraat - Soppestraat.
Alle drie de slachtoffers zijn afkomstig van Spaubeek

Bij aankomst waren de ambulance en de politie al ter plaatse. Alsmede een aantal bewoners, die door de enorme klap wakker waren geschrokken. Deze hadden de eerste 2 slachtoffers al naast het voertuig zitten omdat die op eigen kracht het voertuig konden verlaten. Deze werden dan ook meteen opgevangen, verzorgd en afgevoerd naar het ziekenhuis.

Het derde slachtoffer, een jonge vrouw zat zodanig bekneld dat het dak van het voertuig verwijderd moest worden door de brandweer, waarna gezamenlijk met het ambu-personeel deze persoon voorzichtig op de redplank uit het voertuig getild kon worden. Waarna ook dit slachtoffer per ambulance naar het ziekenhuis werd afgevoerd.

Door de politie is een onderzoek gestart naar de oorzaak van aanrijding.

Foto's en video: Foto en videoteam brandweer Zuid Limburg - Raoul Lamberiks

Meer foto's