Nieuwjaars brunch kazerne Schinnen

Hoofdpagina

Schinnen - 03 jan. 2010

Fotopagina
Datum 03 jan. 2010
Activiteit Nieuwjaars brunch, openen jaar 2010
Plaats Kazerne Schinnen


Gezellige brunch op kazerne Schinnen.

In samenwerking met de dienst heeft personeelsvereniging “Op tied der bie” van eenheid Schinnen op zondag 03 januari voor het eerst een Nieuwjaarsbrunch gehouden. Dit idee is ontstaan toen de chef-eenheid aan het einde van het vorige jaar aandacht wou schenken aan de jubilarissen en de diploma uitreiking wilden houden. Het idee is toen ontstaan om een Nieuwjaarsbrunch te houden waar het gehele gezin welkom is/was.

Voor het bestuur van de PV een nieuwe uitdaging, niet alleen omdat het een nieuwe activiteit is, maar de aanmelding was zeer groot (77 personen) en probeer dan maar eens voor zoveel personen een brunch te regelen terwijl veel winkels dicht zijn met die dagen.

Voor het bestuur echter geen enkel struikelblok en zij zorgden er dan ook voor dat er op zondag 4 januari een geweldige lekkere brunch klaar stond.

Voordat men hier van mocht gaan smullen was er uiteraard eerst een officieel woord van onze chef.
Deze vertelde in het kort de gebeurtenissen van het afgelopen jaar. Zo haalde hij de verbouwing aan waarbij velen van ons korps mee geholpen hebben en dat het resultaat er uiteraard mag zijn. Ook werden diverse inzetten aangehaald en ook de laatste oefenavond voor de zomervakantie, welke voor een collega niet helemaal verliep zoals het zich hoorde. Dit is uiteraard wel weer allemaal goed gekomen.
Ook mocht in zijn speech de inzet op nieuwjaarsnacht van vorig jaar niet ontbreken. Tijdens deze inzet werden collega’s bekogeld. Afgelopen jaarwisseling is het gelukkig niet zover gekomen.

Vervolgens was het tijd om diverse diploma’s en certificaten uit te reiken. Van manschap/brandwacht tot en met brandmeester werden er diverse diploma’s uitgereikt. De volgende collega’s feliciteren wij nogmaals met hun behaalde resultaten, Roy Hensgens, Miguel Zelissen, Luc Hofman, William van der Locht, Marc Debie, Mathieu Zelissen, en Gerald Pierlo. Tevens werd Maurice Meisters bevordert tot Onderbrandmeester en neemt hij de functie van plv. Bevelvoerder over van Marcel Houben welke per 01-01-2010 deze functie neerlegt en verder gaat als manschap, Marcel nogmaals bedankt voor deze jaren lange inzet.

Verder waren er een 3-tal jubilarissen welke alle drie 12,5 jaar werkzaam zijn binnen de brandweer. Dit zijn de heren John van Eck, Frans Claessens en Maurice Saive. Voor deze heren ook nogmaals van harte gefeliciteerd.

We mogen terug kijken op een zeer geslaagde Nieuwjaarsbrunch en danken iedereen voor zijn en haar hulp om dit weer tot een geslaagde activiteit te laten behoren.

Foto’s : G. Pierlo productions
Meer foto's
Blad 1
Blad 2
Blad 3

 

Brunch 2010 Kazerne Schinnen