Jaarlijkse Feestavond PV “Op tied der bie”

Hoofdpagina

Schinnen - 10 okt. 2010

Fotopagina


Jaarlijkse Feestavond PV “Op tied der bie”

Op zaterdag 09 oktober 2010 vond de jaarlijkse feestavond van personeelsvereniging “Op tied der bie” weer plaats. Dit jaar niet in de eigen kazerne maar in het naast de kazerne gelegen gemeenschapshuis Gasterie “Noeber Beemden” te Schinnen.
Onder het genot van een drankje, hapje en muzikale omlijsting van DJ Berry genoten de ongeveer 55 aanwezigen van een gezellige avond. Geen officiële gelegenheden daar deze op een nader tijdstip plaatsvinden. Echter was er toch een collega die voor de zekerheid zijn uitgaans-tenue had mee genomen. Hij dacht dat hij misschien toch wel eens in het zonnetje gezet zou worden aangezien hij een week eerder geslaagd was voor zijn eerste examen.
J. S. te Oirsbeek meen jij nu echt dat je gehuldigd wordt en dat je nu af bent van de blauwe hesje?????????

Rond de klok van 21:30 mochten iedereen gaan genieten van een heerlijk warm- en koudbuffet. Het smaakte goed, zelfs zo goed dat sommige collega’s wel 2, 3 of zelfs 4 keer eten gehaald hebben.

Enige onrust ontstond er bij het bestuur van de PV omdat de geboekte artiest, een deelnemer van Popstars, niet kwam opdagen. Enkele telefoontjes plegen leverde toch nog resultaat op. Niemand minder dan Geer en Goor, oftewel Gerard Joling en Gordon kwamen een spetterend optreden bezorgen. En als of dit nog niet genoeg was leverde een telefoontje van beide heren, ze belde naar Petrus aan de hemelpoort, ook nog een optreden op van niemand minder dan Andre Hazes. Hij was vanuit het hiernaar maals afgekomen naar Schinnen om de aanwezige nog een keer van zijn muzikale talenten te laten genieten.

Namens het bestuur van de PV willen wij bij deze dan ook alle aanwezige leden, DJ Berry, Geer, Goor en Andre, Collega’s van brandweer Beek (zij namen de dienst voor ons over) en de mensen van Gasterie “Noeber Beemden” dan ook hartelijk danken voor het laten slagen van de jaarlijkse feestavond.

Op naar de volgende PV activiteit: 28 november 2010, Sinterklaas in Kinderstad Heerlen.

Foto’s : Huis fotograaf Gerald Pierlo

Meer foto's
Blad 1
Blad 2

 

Feestavond Pv "OP tied d'r bie"