Frans Claessens 50 1/2 jaar

Hoofdpagina

Schinnen -17 oktober 2010

Fotopagina
Datum 17 okt. 2010
Melding Frans 50 1/2 jaar
Plaats Breijenrode Schinnen
Voertuigen 2748 (TS) - 2762 (PM)


Felicitaties aan Frans C. met zijn 50,5 verjaardag!l

Op 15 april 2010 werd collega Frans Claessens, van eenheid Schinnen, 50 jaar en zag hij Abraham. Echter door enkele communicatie foutjes werd er door de personeelsvereniging niet versierd. Dit heeft het bestuur van de PV zich toch wel aangetrokken en heeft na Frans eerst excuses te hebben aangeboden alsnog de koppen bij elkaar gestoken om op een idee te komen hoe Frans alsnog te verrassen. Bestuurslid G.P. uit O kwam op het goede idee om te gaan versieren zodra Frans 50,5 jaar zou worden.

Op zondag 17 oktober 2010 in de vroege ochtend begaven zich dan ook enkele personen naar het huis van Frans om alsnog de hele tuin te versieren. Navraag had namelijk opgeleverd dat Frans die dag van 07:00 tot 15:00 uur moest werken. Tijd genoeg dus om te versieren dacht. Echter aangekomen bij Frans stond zijn auto gewoon buiten, waren alle rolluiken nog omlaag en dacht men dus dat hij toch thuis was. Na een snel en kort beraad werd toch besloten om te snel en stil te versieren. Echter na enkele minuten begon de hond des huizes aan te slaan en kort daarna ging de voordeur open. Alle geluk, het bleek zoon Danny te zijn. Hij vertelde dat Frans toch was werken en zo kon men dus rustig door gaan met versieren.

Wij willen Frans via deze weg dan ook nogmaals van harte feliciteren met zijn verjaardag en wensen hem nog vele en gezonde jaren toe.

Namens de Personeels Vereniging "Op tied d'r bie" wensen we Frans als nog van harte gefeliciteerd met zijn 50,5 ste verjaardag.

Foto’s : Onze eigen foto shooter Geraldo Pierlo
Meer foto's
Blad 1