Bowlen met de Personeels Vereniging " Op tied d'r bie "

Hoofdpagina

Afcent Schinnen - 5 mei 2007

PV "Op tied d'r bie"

Personeels Vereniging “Op tied der bie” gaat bowlen

Op zaterdag 5 mei jl. was het dan eindelijk zover. De grote “Op tied der bie”bowl championchip. Onder grote deelname werd er gebowld om deze nieuwe zeer grote titel. Deze wedstrijd vond plaats op de USAG-basis te Schinnen. In echte Amerikaanse sferen werd er op een leuke en ontspannen sfeer gebowld. Uiteraard is het van groot belang dat er voor zulke zware inspanning een goede maaltijd genuttigd wordt. Hoe zou dit nu dan ook anders kunnen dan op een Amerikaanse basis ook echt Amerikaans te eten. Er werd door iedereen mee ingestemd om gezamenlijk lekker te gaan eten bij de op de basis aanwezige Burgerking. Dat het gesmaakt heeft zult u kunnen zien op de foto’s. Betalen met euro’s was bij Burgerking geen enkel probleem, echter rouleren er in Schinnen en omgeving nu wel vele dollars, daar men terug kreeg in deze muntsoort.

Na lekker gegeten te hebben zijn wij met z’n allen te voet, dit tevens voor de warming-up, richting bowlingbaan gegaan. Hier waren reeds enkele banen gereserveerd voor ons. Gezien de grote deelname, 19 volwassenen en 10 kinderen, werd uiteindelijk besloten om 2 banen te gebruiken voor de kids en 5 banen voor de volwassenen.

Na ruim 2 uur gebowld te hebben begon de vermoeiing er toch in te slepen en gaf men aan dat er behoefte was om te beginnen aan de afterparty. Na eerst nog de mensen van de USAG te bedanken en het maken van een groepsfoto, werd er na eerst nog onze ID-kaarten en/of paspoorten op te halen, in colonne richting de kazerne gereden. Hier werd nog enkele uurtjes nagesproken en genoten van de grote wedstrijd. Dit onder het genot van een drankje.

Gezien de goede resultaten, vooral bij de kids, werd besloten om dit jaar geen kampioen uit te roepen. Een ieder krijgt gedurende dit jaar de kans om goed te oefenen. Volgend jaar zal er een vervolg komen op deze titelstrijd.

Bij deze dankt het bestuur de leden die deel hebben genomen aan deze activiteit voor de leuke middag en avond. Verder bedankt de PV nogmaals alle mensen van de USAG-basis voor het realiseren van deze activiteit.

Het Bestuur van PV “Op tied der bie”
Brandweer Schinnen