Bowlen met de Personeels Vereniging " Op tied d'r bie "

Hoofdpagina

Afcent Schinnen - 18 april 2009

PV "Op tied d'r bie"

Personeels Vereniging “Op tied der bie” gaat bowlen

Op zaterdag 18 april 2009 was het achtereenvolgens, voor het 3de jaar, dat de personeelsvereniging “Op tied d’r bie” van kazerne/eenheid Schinnen ging bowlen op de USAG basis te Schinnen.

Dit jaar was de deelname overweldigend groot. Er deden maar liefst 54 personen mee aan deze activiteit. Van jong tot oud, van groot tot klein, het gehele gezin kon mee doen. Daar de voorgaande 2 jaren deze activiteit goed bevallen was, wilden dit jaar nog meer leden meegaan, dit resulteerde dan ook in deze grote deelname.

Ook dit jaar was er vooraf de mogelijkheid om iets te eten op deze Amerikaanse legerbasis. Voor een goed begin aan deze sportieve activiteit kon men van alles eten, van Burgerking tot Pizzahut en van Shoarma tot Spareribs.

Na het nuttigen van al dit eten werd het tijd om al deze calorieën te verbranden. Na het indelen van de banen kon men 2 rondes bowlen. Sommige banen maakte er een heuse competitie van, andere banen deden gewoon lekker ontspannen een potje bowlen. Onder de competitie bowlers was er een echte concurrentie strijd. Echter lagen de uitslagen zo nipt naast elkaar dat we hier helaas geen winnaar of verliezer kunnen melden (sorry voor de heren Rohs en Eussen).

Wij als bestuur van de personeelsvereniging mogen weer terug kijken op een geslaagde activiteit. Wij danken dan ook alle leden voor hun enthousiaste deelnamen. Verder bedankt het bestuur Pascal Muijrers die deze activiteit in zijn eentje wederom geregeld heeft

Op naar de volgende activiteit.

Het Bestuur van PV “Op tied der bie”
Brandweer Schinnen

Voor YouTube filmpjes klik hier...

Met speciale dank aan Rob Walraven en Melissa voor het beschikbaar stellen van de bowling banen op de USAG Schinnen.