Sinterklaas arriveerde op de verkeerde kazerne

Hoofdpagina

Sint nog op tijd op de kazerne in Schinnen.

Door miscommunicatie tussen wegwijspiet en hoofdpiet stond deze middag Sinterklaas op de verkeerde kazerne. Door oplettende brandweermannen van brandweer Brunssum kon de Sint op tijd opgehaald worden door de brandweer van Schinnen. Met het brandweervoertuig van brandweer Schinnen vertrok de Sint richting Schinnen. Onder begeleiding van ongeruste kinderen arriveerde de Sint nog ruim op tijd op de kazerne.

Het was een groots feest : door een geweldige versiering in de kantine voor de Sint was deze geheel omgetoverd tot een heuse feestkantine. Aan iedereen was gedacht. De aller kleinste hadden het zwaarst. Zij werden zo enthousiast door Sints aanwezigheid dat ze grote moeite hadden om zich in te houden. Pepernoten, speculaas en al het andere snoepgoed maakte het feest compleet.

Iedereen kwam aan de beurt ; zo ook de nieuwe commandant Weelen . Sint was op te hoogte van de laatste berichten rondom het korps. Het zou een grote klus worden voor de nieuwe commandant.
Hij wenste commandant Weelen veel succes met deze uitdaging en natuurlijk ook veel plezier met de manschappen van brandweer Schinnen.

Als laatste memoreerde Sint Jordi Rohs met o.a. zijn "gouwe stroalpiep" . Sint kon zich goed voorstellen dat het een extra moeilijke taak zou zijn om deze bokaal uit te reiken . Dit omdat Jordi zelf ook op de nominatielijst staat. In overleg met de hoofdpiet bood de Sint zijn hulp aan voor het nomineren van deze belangrijke bokaal.


Tijdens de vele verhalen en liederen voor de Sint zijn er ook diverse foto's gemaakt.
Slechts enkele vindt U terug op deze pagina.
Meer foto's pagina 1
Meer foto's pagina 2
Meer foto's pagina 3

SINTERKLAAS BEDANKT VOOR DE GEZELLIGE EN AMUSANTE MIDDAG ; TOT VOLGEND JAAR ...

Namens alle kinderen en ouders van de brandweer Schinnen en het bestuur
van de Personeelsvereniging "Op tied der bie"

Terug naar "Op tied d'r bie"