Sinterklaasfeest met de Personeels Vereniging " Op tied d'r bie "

Hoofdpagina

Kinderstad Heerlen - 28 nov. 2010

PV "Op tied d'r bie"

Sinterklaas brandweer Schinnen bezoekt Kinderstad.

Op zondag 28 november stond er een uitstapje gepland naar Kinderstad te Heerlen.
Net als vorig jaar gingen de leden van PV “Op tied der bie” van brandweer Schinnen samen met vrouw en kinderen voor een gezellige middag naar kinderstad.

Tegen een uur of 1 kwam er echter bezoek voor de leden van de PV. Niemand minder dan de goedheiligman, Sinterklaas, was voor alle kinderen van de PV leden ook naar Kinderstad gekomen. Hij was niet alleen gekomen maar had ook een tweetal zwartepieten bij zich. Ook kwam hij niet met lege handen, hij had vele kado’s bij zich en heel veel snoepgoed. Echter van dit snoepgoed smulde niet alleen de kids maar ook de volwassen wisten hier goed mee om te gaan.

Uiteraard wist Sinterklaas over iedereen weer het een en ander te vertellen en mochten alle kinderen ook weer naar voren komen om bij Sinterklaas te komen. Hierna kreeg iedereen zijn kado en mocht dit pas openmaken nadat iedereen bij Sinterklaas was geweest.

Echter moesten de kids nog wat langer wachten met openmaken aangezien ook sommige ouders naar Sinterklaas moesten komen. Hierdoor kwamen wij er trouwens achter dat er binnen de PV de nodige zang talenten zitten, althans bij de aanhang. Margod, we hebben genoten van je zangtalent!!!!!!!

Via deze weg willen wij Sinterklaas, beide Zwarte Pieten en directie/medewerkers van Kinderstad Heerlen wederom bedanken voor het mede slagen van deze mooie Sinterklaasmiddag.

Op naar de volgende activiteit.

Het Bestuur van PV “Op tied der bie”
Brandweer Schinnen

Originele foto's zijn te downloaden op http://sinterklaas.brandweerschinnen.nl